Местата за игра в моето детство

Отне ми известно време да изровя и сканирам снимка от типичните места където си играехме като малки. Ето я – зад блока :) Много сме смешни :)

Който си няма село ваканциите си ги изкарва в града, зад блока, в двора на съседното училище, в квартала. Стояхме до късно, провиквайки се „Още пет минути, мамо!“ в отговор на родителските позиви през балкона. Скачахме на ластик, на народна топка бяхме железни, със съседния блок бяхме в постоянна война (доста сериозна на моменти), като малко по-големи играехме на филми – Изаура, Синьо Лято, Седморката на Блейк… през зимата строяхме крепости и струпвахме камари арсенл от снежни топки, пързаляхме се с всичко, което ставаше за пързаляне. Беше хубаво :)
Ще ми се и Зори да може да се порадва и да играе така, че дори и повече и по-добре от мен – дано има повече хубави нови места за игра за децата в градовете.

С това поемам щафетата от Жюстин и на свой ред предавам към Ермина, Бети и мацките от Ри Ри Ра – споделете моля къде и на какво си играхте като малки и дайте една по една усмивка от старите ленти, да се стоплим в този студ :)

Едно мнение за “Местата за игра в моето детство”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *