Наваксване 2

Шопинг

Лятото вече наднича зад ъгъла и дойде времето за поредната инвестиция в къмпинг
оборудване. Вчера случайно намерих в „Биг Шоп“ магазина на Аксаков много приятна тента за плаж. 4,5х4,5 м, с колчета и въжета, зелена, промазана да не пуска дъжд дори. Поколебах се известно време, пък взех, че я взех – 41 кинта с намаление някво. Пакетът е доста по-малък от този на миналогодишната ни тента – войнишката мрежа, която от дъжд не пази, пък и се прокъса малко.
Другото е, че новата палатка вече е капарирана и утре живот и здраве си я взимаме – Jamet Mexico Trekking – 3местна, под 4 кг, двуслойна, с предверие… екстра е. В Salewa се изядоха от яд, като им казах че няма да чакам „великата оферта“ тяхна, дето я бавят вече повече от месец. Щото е спешно – другата сряда отиваме на морето!! ;)) Керванът засега се оформя около 5-6 коли… после ще дойдат още няколко – абе пътуващ цирк! ;)

Една справедлива кауза

От няколко дни в БГ онлайн светът върви кампания „Свобода за Николай Баровски“ – той е от групата Балканджи, но от 7 месеца е арестуван в Гърция съвсем несправедливо, а държавата наша любима седи безучастна. Също като с медиците в Либия. И какво като подписахме на 25ти април договора с ЕС? Дрънци. Междудругото аз съвсем доволно проспах историческият ден ;)

Малко находки в уеба

Снимки на Стара София – любима тема ми е това.
А тук едни предприемчиви хора предлагат да доставят чорапи по абонамент – да не се разкарваш да си купуваш нови периодично. Хвала на търговския нюх!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *